VEDONLYÖNTIBONUKSET

Ah, kaikkien rakastamat vedonlyöntibonukset. Nämä ihanat kassanlihottajat suurentuvat jatkuvasti, sillä kilpailu asiakkaista on kovempaa, kuin koskaan aikaisemmin. Trendinä on myös ollut jo pitkään se, että bonusrahasummat kasvavat, samalla kun kierrätysvaatimukset menevät kohti lattiaa.

Vedonlyöntibonuksilla voi rikastua. Jokainen vedonlyöntiyhtiö muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta tarjoaa jonkin sortin tervetuliaistarjousta, joten lähes aina, kun teet uuden tilin uudelle vedonlyöntiyhtiölle, pääset nauttimaan myös maukkaasta tervetuliaistarjouksesta. Mikäli et ole vielä ehtinyt hirveän monelle sivulle rekisteröitymään, löytyy sinulle uskomattomat määrät mahtavia vedonlyöntibonuksia, jotka kannattaa ehdottomasti napsia parempaan talteen, ja laittaa kassa kerralla kuntoon. Yksi loistava vedonlyöntisivusto Casumo tarjoaa upeita bonuksia pelaajilleen!

PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET OVAT ILMAISTA RAHAA

Kuten jo avauskappaleessa alustimme, ovat vedonlyöntibonukset tällä hetkellä maukkaampia, kuin koskaan aikaisemmin vedonlyönnin historiassa. Vedonlyönnin suosio kasvaa aivan järkyttävää vauhtia, minkä johdosta uusia asiakkaita täytyy yrittää haalia mahdollisimman aggressiivisesti. Tähän houkutteluun paras keino on ehdottomasti mahtavien tervetuliaistarjouksien jakaminen, sillä lähes jokainen aloitteleva vedonlyöjä valitsee sen sivuston, mikä tarjoaa parhainta mahdollista tervetuliaistarjousta.

Kun tarjontaa on markkinoilla melkein jopa liikaa, kasvaa myös kilpailutilanne aivan uusiin mittoihin. Vedonlyöntiyhtiöt joutuvat jatkuvasti polkemaan toistensa asettamia bonustarjouksia, jotta pysyisivät kiihkeässä kilpailussa mukana. Kilpailutilanne on myös ajanut vedonlyöjät erittäin edulliseen asemaan, sillä parhaat vedonlyöntibonukset ovat kierrätysvaatimuksiltaan niin lepsuja, että tarjolla on lähes ilmaista rahaa. Bonuksia voit hyödyntää myös peesaamalla ja lukemalla hyvät pitkävetovihjeet, jotka kelpaa ottaa haltuun ylimääräisellä pelirahalla.

Tarjottu bonusrahasumma täytyy kierrättää vain muutaman kerran, joka tarjoaa erittäin loistavan mahdollisuuden bonuksen läpäisyyn. Osaaville vedonlyöjille kierrätys on helppo nakki, mutta nämä tarjoukset sopivat myös aloitteleville vedonlyöjille, sillä niiden läpäisyyn ei oikeasti vaadita ihmeitä.

Markkinoilla tuhansia euroja pelirahaa

Parhaat vedonlyöntibonukset ovat totta kai kakunpäällistä kermaa, mutta pelaajien onneksi bonukset eivät lopu niihin. Markkinoilta löytyy myös hyviä vedonlyöntibonuksia niin paljon, ettei niitäkään kannata ylenkatsoa. Nykypäivänä lähes jokainen vedonlyöntibonus on pelaajan näkökulmasta kannattava, joten erilaisia bonustarjouksia löytyy yllin kyllin.

Yhteensä bonustarjouksilla pääsee helposti käsiksi tuhansiin bonusrahaeuroihin. Yksittäiset vedonlyöntibonukset tarjoavat usean satojen eurojen arvoisia paketteja, joten näitä systemaattisesti läpi pelaamalla arvo nousee helposti neli- tai jopa viisinumeroisiin summiin. Bonuksilla voi elvyttää osumaa ottanutta pelikassaa, tai muuten vain yrittää tienata vähän ylimääräistä, vaikkapa perheen lomamatkakassaa varten.

Halutessasi voit aina pyöritellä bonuksia läpi myös Pelivihjeet.org -sivuston tarjoamilla vedonlyöntivihjeillä, jotka ovat kaikki ammattilaisten kirjoittamia pelivihjeitä. Pelivihjeet on kirjoitettu puhtaasti positiivisen odotusarvon pohjilta, joten pitkässä juoksussa vihjeet ovat takuuvarmasti voittavia.

VEDONLYÖNTIBONUKSIEN KILPAILUTTAMINEN

Vaikka vedonlyöntibonukset ovatkin lähtökohtaisesti kaikki kannattavia, ei kannata unohtaa niiden kilpailuttamista. Päällisin puolin tarjoukset varmasti muistuttavat kaikki toisiaan, mutta kun otetaan esille bonusehdot ja säännöt, niin alkaakin niitä eriäväisyyksiä löytymään. Kierrätysvapaat vedonlyöntibonukset ovat sen verran harvassa, että kannattaa asennoitua siihen, että myös sinun lunastamastasi bonustarjouksesta löytyy jonkinlaisia kierrätysehtoja.

Vedonlyöntibonuksilla houkutellaan uusia asiakkaita sivustolle pelaamaan, mutta täysin ilmaista rahaa vedonlyöntiyhtiöt eivät kuitenkaan halua jakaa. Kotiutuksen eteen täytyy siis tehdä hieman töitä, joka velvoittaa pelaajan tekemään panostuksia x määrän edestä sivuston vedonlyöntipuolella. Ilmais- tai riskittömiä vetoja voi toki olla saatavilla ilman kierrätysvaatimuksia, mutta jokainen talletusbonus sisältää kierrätysvaatimuksia sataprosenttisen varmasti.

Tutustu aina tarkasti kierrätysvaatimuksiin – moni kakku päältä kaunis

Vedonlyöntibonuksien kilpailuttamisessa juurikin kierrätysvaatimukset ovat avainasemassa, sillä bonusrahan perusteella lähes kaikki vedonlyöntibonukset ovat täysin identtisiä, joten erot syntyvät juuri kierrätysvaatimuksista. Suurta bonusrahapottia sisällään pitävä vedonlyöntibonus voi olla bonusehdoiltaan markkinoiden huonoin tarjous, joten pelaajan on aina syytä tutustua myös bonusehtoihin.

Kierrätysehdot muodostuvat usein kolmesta osa-alueesta, johon kuuluu kierrätysvaatimus, aikarajoitus sekä minimikerroinvaatimus. Kierrätysvaatimus kertoo pelaajalle sen, että kuinka monta kertaa bonusrahasumma täytyy kierrättää. Esimerkiksi jos pelaaja lunastaa bonusrahaa 100 euroa, joka on sidottu 6-kertaiseen kierrätysvaatimukseen, täytyy hänen panostaa vedonlyönnissä yhteensä 600 euroa, ennen kuin bonusraha muuttuu kotiutuskelpoiseksi valuutaksi.

Aikarajoitus sen sijaan määrittelee sen, että kuinka kauan pelaajalla on aikaa suorittaa kierrätys. Usein vedonlyöntibonuksille annetaan vähintään 30 päivää kierrätysaikaa, joka riittää mainiosti bonuksen kierrätykseen. Kolmantena sääntönä toimii minimikerroinvaatimus, joka kaikessa yksinkertaisuudessaan tarkoittaa sitä, että minkä kertoimen yli pelattavat kertoimet täytyy olla, jotta bonuksen kierrättäminen edistyy. Minimikertoimen kanssa raja vedetään usein kertoimeen 1,80, joka tarjoaa reilusti pelattavaa linjojen molemmin puolin.

Näistä kierrätysehdoista syntyy kokonainen paketti, joka hyvin pitkälti määrittelee sen, että kuinka kannattava kyseinen vedonlyöntibonus on. Näiden lisäksi bonuksista voi löytyä jotain outoja kohderajoituksia, jotka luonnollisesti vaikeuttavat kierrätystä. Yleisin kohderajoitus on se, että pelaajalta vaaditaan kierrätyksen aikana vähintään kahden kohteen yhdistelmävetoja. Tällöin kierrätyksestä on suljettu pois singlevedot, joka on pitkässä juoksussa ainoa mahdollinen vetomuoto, jonka kautta voi harrastaa voitollista vedonlyöntiä.

OVATKO VEDONLYÖNTIBONUKSET HUIJAUSTA?

Mahtavat vedonlyöntibonukset jakavat takuuvarmasti mielipiteitä, varsinkin hieman kokemattomampien vedonlyöjien keskuudessa. Vuonna 2022 bonustarjoukset ovat kohonneet jo niin suuriin sfääreihin, että niistä voisi helposti luulla, että kyseessä olisi jonkin sortin huijauksia. Tämä ei kuitenkaan pidä alkuunkaan paikkaansa, sillä bonustarjouksia jaetaan puhtaasti asiakkaiden hankkimistarkoituksessa, eikä niitä avokätisesti jakava vedonlyöntiyhtiö mene niistä konkurssiin.

Toinen debatoitu aihe on juuri kierrätysvaatimukset – kokemattomat vedonlyöjät saattavat ihmetellä, että miksi yhtäkkiä omalla rahalla tehty talletus onkin lukittu, eikä tätä voikaan halutessaan nostaa takaisin pankkitililleen. Tämäkään ei kuitenkaan täytä missään määrin huijauksen kriteerejä, sillä kaikki bonusehdot ovat pelaajalle saatavilla, ja niihin kannattaakin tutustua tarkasti ennen bonuksen lunastamista. Pelaaja saa tehdä päätöksen bonuksen lunastamisesta itse, ilman että kukaan häntä pakottaisi siihen. Tilin voi myös avata ilman bonuksen lunastamista, joten mikäli kierrätysvaatimukset eivät tunnu reiluilta, ei bonusta ole pakko vastaanottaa.

Kaikki vedonlyöntibonukset eivät kuitenkaan lukitse oikean rahan talletustasi, vaan sinulla on täysi oikeus nostaa rahat takaisin pankkitilillesi, milloin vain haluat. Tämä toiminto kuitenkin usein peruuttaa myös myönnetyn vedonlyöntibonuksen, joten mieti tarkkaan, että haluatko nostaa rahan takaisin tilillesi, ja tätä kautta myös peruuttaa mainion vedonlyöntibonuksen. Bonustarjoukset eivät siis ole huijausta, mutta kannattaa sisäistää se asia, että valtaosa vedonlyöntibonuksista pitää sisällään kierrätysvaatimuksia, jotka täytyy suorittaa, ennen kuin rahaa pääsee nostamaan.

Miksi mahtavia vedonlyöntibonuksia tarjotaan?

Vedonlyöntibonuksilla on lähtökohtaisesti vain yksi käyttötarkoitus, ja niitä voisikin verrata esimerkiksi vaatekauppojen alennusmyynteihin. Kyseessä on siis kuluttajalle tarjottava etu, jotta asiakas valitsisi pelialustakseen kyseisen peliyhtiön. Kuten vaatekaupoillakin, myös vedonlyöntiyhtiöillä on käynnissä aivan järkyttävän kova kilpailu, jonka takia vedonlyöntibonuksista tulee jatkuvasti parempia versioita. Peliyhtiöt kepittävät kilpaa toistensa tarjouksia, joka on luonut pelimarkkinoille loistavan tilanteen pelaajia ajatellen

Uusien asiakkaiden vedonlyöntibonukset

Kun vedonlyöntibonuksia vertaillaan, puhutaan usein juuri uusien asiakkaiden vedonlyöntibonuksista. Nämä tarjoukset ovat kaikille asiakkaille identtisiä, joten niitä on myös paljon helpompi vertailla, kuin esimerkiksi vanhojen asiakkaiden bonustarjouksia, jotka pitävät sisällään enemmän muuttujia. Yleisimpiä uusien asiakkaiden bonustarjouksia ovat talletusbonukset, jolloin pelaaja saa ensimmäisen oikean rahan talletuksensa päälle tietyn verran bonusrahaa.

Tätä bonusrahaa ei suinkaan voi kotiuttaa suoraan omalle pankkitililleen, sillä kasinon myöntämä bonusraha täytyy kierrättää x kertaa. Mikäli esimerkiksi 100 euron arvoinen bonusrahatarjous on sidottu 8-kertaiseen kierrätysvaatimukseen, täytyy pelaajan pelata peliyhtiön vedonlyönnissä yhteensä 800 euron edestä, ennen kuin bonusrahaa pääsee kotiuttamaan.

Talletusbonuksien lisäksi tervetuliaistarjouksia jaetaan myös ilmaisvetojen sekä riskittömien vetojen muodossa. Markkinoilta löytyykin useita 100 euron arvoisia ilmaisvetobonuksia, jotka parhaassa tapauksessa eivät pidä sisällään lainkaan kierrätysvaatimuksia. Tällöin kaikki ilmaisvedon nettovoitot ovat välittömästi kotiutettavissa, joka on tietenkin pelaajan kannalta erittäin mukava asia.

Mikäli ilmainen raha kiinnostaa, niin käy katsomassa osoitteesta Pelivihjeet.org, että mitkä ovat tällä hetkellä parhaat vedonlyöntibonukset. Tarjolla on bonustarjouksia jokaiseen makuun, joten löydät takuuvarmasti myös sinua miellyttäviä tarjouksia!

Vanhojen asiakkaiden vedonlyöntibonukset

Kun pelaaja on pyöritellyt maukkaan tervetuliaistarjouksen läpi, voisi pelaaja kuvitella, että bonustarjoukset loppuisivat siihen pisteeseen. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä maukkaita tarjouksia on saatavilla läpi pitkän asiakkuussuhteen.

Vanhojen asiakkaiden bonustarjoukset koostuvat usein erilaisista kampanjoista, joista voi tienata milloin mitäkin vedonlyöntibonuksia. Tarjouksia voi myös tulla täysin satunnaisesti pelaajan viestiboksiin, jolloin bonuksen voi lunastaa itselleen välittömästi. Vanhojen pelaajien kanssa ei ole tiettyä kaavaa, jolloin bonuksia tarjotaan, vaan bonuksien jakelutiheys sekä bonusten suuruus korreloituu täysin pelaajan vedonlyöntiaktiivisuuden sekä pelivaihdon kera.

Mitä enemmän pelaat, niin sitä parempia bonustarjouksia yleensä myös vastaanotat. Mikäli pelivaihtosi kyseisellä peliyhtiöllä on taas erittäin marginaalista, niin voi olla, että jäät täysin ilman bonustarjouksia. Pienellä kassalla operoivalle aloittelevalle vedonlyöjälle suosittelenkin tervetuliaistarjouksien napsimista, sillä suuret vedonlyöntibonukset tarjoavat loistavan mahdollisuuden pelikassan kasvattamiseen.

VIP-OHJELMAT

Erilaiset VIP-ohjelmat ovat vedonlyöntiyhtiöiden tapa kiittää sivuston parhaimpia asiakkaita. Samalla tietysti tarkoituksena on pitää kiinni massiivisen pelivaihdon pelaajista, sillä suurilla panoksilla pelaavia pelaajia ei kasva puissa. VIP-ohjelmissa on varsin suuriakin eroja vedonlyöntiyhtiöiden väleillä, joten mikäli sitoutuminen yhteen vedonlyöntiyhtiöön kiinnostaa, niin kannattaa tutustua tarkasti peliyhtiön VIP-ohjelmaan, sekä sen tuomiin etuihin.

Parhaat VIP-ohjelmat tarjoavat pelaajalle kokemuksen, joka mullistaa vedonlyönnin täysin. Oma tilinhoitaja, oma asiakaspalvelu, paremmat bonustarjoukset sekä suuremmat panosrajat ovat vasta muutamia asioita, joita voi nopeasti nimetä useimmista VIP-ohjelmista. Tämän lisäksi tietyt vedonlyöntiyhtiöt lähettävät asiakkaitaan melko säännöllisesti esimerkiksi urheilutapahtumiin, konsertteihin sekä lomamatkoille milloin mihinkäkin päin maailmaa.

Vedonlyöntiyhtiön VIP-asiakkaana olet siis todellakin VIP, sillä sinua kohdellaan kuin kukkaa kämmenellä. Jos kerroinvertailu ei ole sinun juttusi, vaan haluat mukavuudenhaluisena ihmisenä pelata vain yhdellä peliyhtiöllä, niin kannattaa ehdottomasti valita peliyhtiö, joka tarjoaa parhaan mahdollisen VIP-kokemuksen. Kun VIP-asiakkuuden ovet avautuvat, nostaa tämä vedonlyöntikokemuksen usein täysin uusiin sfääreihin!

KIERRÄTYSVAPAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET

Kun kerran vedonlyöntibonuksista puhutaan, niin on aika nostaa esille myös kyseisen kategorian kruununjalokivet, eli täysin kierrätysvapaat vedonlyöntibonukset. Nämä tarjoukset kuuluvat usein vanhoille asiakkaille, mutta tietyillä spekseillä näitä voi olla saatavilla myös uusillekin asiakkaille. Nämä tarjoukset ovat pelaajan näkökulmasta ehdottomasti niitä parhaimpia, sillä ne tarjoavat kirjaimellisesti ilmaista pelirahaa. Mikäli vastaan tulee siis tämän kaltaisia vedonlyöntibonuksia, kannattaa ne lunastaa ääntä nopeammin talteen!

Ilmaisvedot

Kun puhutaan kierrätysvapaista vedonlyöntibonuksista, nousevat ilmaisvedot välittömästi mieleen. Ilmaisvedot ovat toki muutenkin mahtavia bonuksia, sillä nämä eivät vaadi pelaajalta lainkaan oman rahan panostusta, vaan veto asetetaan täysin vedonlyöntiyhtiön piikkiin. Voit siis pelata vedonlyöntiyhtiön tarjoaman ilmaisvedon, vaikka tililläsi ei olisi lainkaan varoja.

Kierrätysvaatimuksen ilmaisvedolle määrittelee se, että tarvitseeko ilmaisvedolla voitettuja nettovoittoja kierrättää. Joillakin peliyhtiöillä nettovoitot pitävät sisällään pienen, hyvin maltillisen kierrätysvaatimuksen, kun taas osa peliyhtiöistä tarjoaa nettovoitot täysin ilman kierrätysvaatimuksia. Tämä saattaa muuttua myös bonustarjouksesta riippuen, joten on erittäin tärkeää, että pelaaja tutustuu aina bonuksesta löytyviin ehtoihin. Oli ilmaisvedossa kierrätysvaatimukset tai ei, niin kyseessä on silti allekirjoittaneen mielestä paras mahdollinen vedonlyöntibonus.

Riskittömät vedot

Riskittömät vedot ovat ilmaisvetojen tavoin erittäin loistavia bonustarjouksia. Vaikka riskitön veto vaatii pelaajalta pelivaroja, kannattaa se silti aina hyödyntää, kun semmoinen vastaan tulee. Peliyhtiö maksaa sinulle siis panoksesi takaisin x summaan asti, mikäli riskittömällä vedolla asettamasi veto häviää. Mikäli veto sattuu osumaan, maksetaan sinulle pelivoitot normaaliin tapaan panoksesi kera.

Riskittömien vetojen kanssa kierrätysvaatimuksen määrittelee se, että tarvitseeko palautettu panos kierrättää, vai onko se täysin kierrätysvapaata käteistä. Vedonlyöntiyhtiön takaisinmaksama panos saattaa sisältää pienen kierrätysvaatimuksen, mutta on myös hyvin mahdollista, että panos maksetaan takaisin suoraan käteisenä. Kierrätysvaatimukset riskittömissä vedoissa ovat kuitenkin aina hyvin maltillisia, jos niitä edes on.

Korotetut kertoimet

Viimeisen paikan ansaitsee korotetut kertoimet sekä voittokorotukset. Korotettujen kertoimien kanssa kyseessä on jokin tietty, vedonlyöntiyhtiön määrittämä kohde, jossa on tietyn ajan hieman korkeampi kerroin. Korotetut kertoimet ovat tarjolla rajoitetulla panoksella, joka on toki hyvin ymmärrettävää, sillä esimerkiksi arbitraasivedon tekeminen olisi erittäin helppoa niiden avulla. Korotettujen kertoimien nettovoitot maksetaan usein pois suoraan käteisenä, joten mihinkään kierrätyshommiin ei pelaaja niiden takia joudu. Kannattaa siis pitää silmällä, että löytyisikö omalta suosikkiyhtiöltä korotettuja kertoimia, sillä nämä ovat kirjaimellisesti ilmaista rahaa.

Toinen samantyylinen bonustarjous on voittosumman korotus. Vedonlyöntiyhtiö laittaa voittosi päälle siis x prosentin verran lisää rahaa, mikäli vetosi osuu. Tämä on usein käytössä vain usean kohteen yhdistelmävedoissa, joten valtavasti rikastumaan tällä ei tule pääsemään. Mikäli yhdistelmävedot ovat kuitenkin lähellä sydäntäsi, niin kannattaa ehdottomasti napsia ilmaiset pois, sillä kuten edellinenkin tarjous, myös voittokorotukset ovat täysin ilmaista rahaa normaalin voiton päälle.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

OVATKO VEDONLYÖNTIBONUKSET KANNATTAVIA?

Vedonlyöntibonukset ovat kannattavia. Varsinkin vedonlyöntiuran alkutaipaleessa oleville pelaajille suosittelenkin erittäin vahvasti, että lunastaa mahdollisimman paljon vedonlyöntibonuksia. Vedonlyöntibonukset tarjoavat bonusrahan myötä riskitöntä pelaamista, jonka avulla voit vähentää mahdollisia taloudellisia tappioita, kun vielä opiskelet vedonlyönnin saloja.

Varsinkin parhaat vedonlyöntibonukset kannattaa ehdottomasti napsia talteen, sillä nämä tarjoukset ovat lähes ilmaista rahaa. Kepeillä kierrätysvaatimuksilla varustetut vedonlyöntibonukset eivät vaadi juurikaan urotekoja kierrättämisen kanssa, joten ne sopivat loistavasti kaikille pelaajille, taitotasoon katsomatta.

OVATKO KAIKKI VEDONLYÖNTIBONUKSET HYVIÄ?

Valitettavasti kaikki vedonlyöntibonukset eivät ole hyviä. Bonukseen sidotut kierrätysvaatimukset määrittelevät hyvin pitkälti sen, että onko kyseessä hyvä vai huono vedonlyöntibonus. Mitä matalammat kierrätysvaatimukset bonuksella on, niin sitä parempi kyseinen vedonlyöntibonus on.

Mikäli bonustarjous on taas pilattu valtavien kierrätysvaatimuksien sekä outojen rajoitusten kera, ei kyseistä bonusta kannata lunastaa. Markkinoilta löytyy niin paljon hyviä bonustarjouksia, ettei kannata tuhlata aikaa huonojen kanssa.

MISTÄ LÖYDÄN PARHAAT VEDONLYÖNTIBONUKSET?

Parhaat vedonlyöntibonukset löydät osoitteesta Pelivihjeet.org. Olemme kilpailuttaneet useita kymmeniä erilaisia bonustarjouksia, joten löydät takuuvarmasti myös sinun pelityyliisi sopivia vedonlyöntibonuksia sivuiltamme.

Ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja sekä talletusbonuksia löytyy kaikkia runsaasti, jonka lisäksi myös bonusrahasummat vaihtelevat laajalla skaalalla. Bonustarjouksia löytyy siis ihan jokaiselle pelaajalle, riippumatta pelikassan koosta!

MITKÄ OVAT HYVÄT KIERRÄTYSEHDOT?

Hyvät kierrätysehdot ovat selkeät, sekä pelaajan näkökulmasta edulliset. Bonustarjouksia pelataan vain sen takia, että bonusrahasta jäisi jotain kotiutettavaakin, joten kepeät kierrätysvaatimukset ovat tärkeässä avainasemassa sen suhteen. Kaiken pitää olla näkyvillä myös selkeästi, ettei pelaaja kohtaa ikäviä yllätyksiä bonuksen lunastettuaan.

Parhaat vedonlyöntibonukset ovat varustettu 8-kertaisella, tai sitä pienemmällä kierrätysvaatimuksella. Minimikertoimen suhteen kultainen keskitie menee kertoimen 1,80 paikkeilla, kun taas aikarajoituksen standardimainen pituus on 30 päivää. Kierrätysvaatimus on kuitenkin suurin yksittäinen faktori, joten tarkasta aina, ettet lunasta liian suuren kierrätysvaatimuksen bonustarjousta.

OVATKO VEDONLYÖNTIBONUKSET ILMAISTA RAHAA?

Vedonlyöntibonukset voivat olla ilmaista rahaa. Ilmaisvedot sekä riskittömät vedot tarjoavat usein täysin kierrätysvapaita vedonlyöntibonuksia, kuten myös korotetut kertoimet. Kyseessä on siis tarjous, missä et joudu ottamaan lainkaan taloudellista riskiä, joten kai sitä voisi myös ilmaiseksi rahaksi kutsua.

Talletusbonukset sen sijaan sisältävät aina jonkin sortin kierrätysvaatimukset. Ilman kierrätysvaatimuksia pelaaja voisi välittömästi nostaa bonusrahasumman omalle pankkitililleen, ja tämä ei luonnollisestikaan olisi hyvää bisnestä vedonlyöntiyhtiön näkökulmasta.